نوشته شده توسط : سارا موسوی

بسیاری از ما در مورد لیزر موهای زائد شنیده‌ایم. برخی آن را معجزه‌ای می‌دانند، برخی می‌گویند که هیچ فایده‌ای ندارد و برخی هم از لیزر و عوارضش می‌ترسند! به هر حال لیزر است و می‌توان با آن سنگ و آهن را برید! اگر آشنایی چندانی با لیزر ندارید، فکر می‌کنید که بی‌فایده است، قبلاً تجربه‌ی ناخوشایندی داشته‌اید یا جزو کسانی هستید که از عوارض و خطرات لیزر می‌ترسند، این مقاله برای شماست. در این جا هر آنچه مربوط به لیزر موهای زائد هست را بررسی کرده‌ایم، حقایق آن را گفته‌ایم و تلاش کردیم ابهام زدایی مفیدی داشته باشیم.

لیزر موهای زائد چیست؟

نمی‌خواهیم سرتان را با مباحث علمی لیزر درد بیاوریم ولی خوب است که ایده‌ای کلی از عملکرد و نحوه‌ی اثر لیزر داشته باشید.

لیزر یک پرتوی نوری است. منتها نوری که ویژگی‌های فیزیکی خاصی دارد و بسیار پرانرژی است. لیزرها در پزشکی و صنعت استفاده‌های زیادی دارند. در صنعت برای برش و حکاکی و در پزشکی از لیزر برای جراحی‌های مختلف مثل جراحی چشم (لیزیک) استفاده می‌شود.

 

لیزر یک دانش و فناوری است. یعنی بسته به کاربردی که دارد، می‌توان ویژگی‌های خاصی در آن لحاظ کرد و آن را برای انجام یک کار خاص بهینه‌ سازی نمود. لیزر موهای زائد دقیقاً به نحوی طراحی شده که بدون اثر گذاشتن روی قسمت‌های دیگر پوست و بدن، باعث حذف موهای زائد شود.

لیزرهای مختلفی برای حذف موهای زائد استفاده می‌شوند. فناوری‌های الکساندریت، Nd:YAG و دایود از جمله لیزرهای پرکاربرد برای حذف موهای زائد هستند. این لیزرها از نظر کاربرد باهم تفاوت دارند. مثلاً الکساندریت بیشتر برای کسانی موثر است که پوستی روشن دارند و Nd:YAG بیشتر برای پوست‌های تیره استفاده می‌شود. این تفاوت کاربردی به دلیل تفاوت خاصیت‌های فیزیکی لیزرها مثل فرکانس و طول موج است.

 

لیزر روی فولیکول‌ها اثر می‌گذارد. لیزر حذف موهای زائد به شکی طراحی شده که باعث داغ شدن پیاز مو و آسیب دیدن فولیکول‌ها شود. فولیکول‌ها ارگان کوچکی درون پوست هستند که موهای بدن را می‌سازند. با آسیب دیدن فولیکول و پیاز مو، رشد مو برای همیشه متوقف می‌شود.

لیزر آسیبی انتخابی وارد می‌کند. نکته‌ی قابل توجه این است که گرمای لیزر باعث آسیب دیدن و از کار افتادن فولیکول‌ها می‌شود، اما این آسیب کاملاً انتخابی است. یعنی به طور همزمان آسیبی به پوست و بافت‌های مجاور فولیکول وارد نمی‌شود. البته گاهی در اثر خطای اپراتور پوست آسیب می‌بیند. این موضوعات را در بخش عوارض لیزر موهای زائد بررسی کرده‌ایم.

لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می‌شود. این روش می‌تواند بین ۷۰ تا ۹۰ درصد موهای زائد را برای همیشه از بین ببرد. برای همین از نظر علمی می‌گوییم لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می‌شود و نه حذف دائمی موهای زائد. چون در یک دوره‌ی درمانی نمی‌توانیم ۱۰۰ درصد موهای زائد را از بین ببریم. ولی آن ۷۰ تا ۹۰ درصدی که حذف شده‌اند، دیگر هیچوقت رشد نخواهند کرد.

کاربردهای لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد را می‌توان در هر نقطه‌ای از بدن استفاده کرد. البته مراجعات برای لیزر برخی از قسمت‌های بدن بیشتر است. مثلاً در خانم‌ها لیزر ناحیه‌ی بیکینی و تناسلی و لیزر موهای صورت شایع‌تر است. در آقایان لیزر موهای زیر بغل، لیزر خط ریش، موهای کمر و پشت گردن بیشتر انجام می‌شود. با این حال روش لیزر به قدری انعطاف پذیر، سریع و موثر است که می‌توان در یک جلسه کل بدن را در مدت کمتر از یک ساعت لیزر کرد.

منطقه‌ی تحت درمان هر چقدر که محدود یا وسیع باشد (حال می‌خواهد فقط پشت لب باشد یا لیزر کل بدن) برای حذف یا کاهش موثر موهای زائد، شما باید یک دوره‌ی درمانی را تکمیل کنید. این دوره معمولاً شامل ۴ تا ۶ جلسه‌ی لیزر با فواصل حدود ۶ هفته است.

 

لیزر موهای زائد بیکینی و ناحیه‌ی تناسلی (واژن)

حذف موهای زائد ناحیه‌ی بیکینی دردسرهای زیادی دارد. اگر این ناحیه را با تیغ اصلاح کنید، باید هر ۳-۴ روز یکبار این کار را انجام دهید، برای زخم نکردن این ناحیه‌ی حساس دقت بسیاری به خرج دهید، با جوش زدن‌های بعدش کنار بیایید و در نهایت خارش موهای تازه جوانه زده را تحمل کنید.

اگر به وکس و موم پناه برده‌اید، حتماً می‌دانید که لحظات خجالت آور برهنه شدن جلوی اپیلاسیون‌کار را تجربه کرده‌اید و می‌دانید که گاهی اوقات موم انداختن ناحیه‌ی بیکنی بسیار دردناک می‌شود.

در عوض لیزر موهای زائد یک چاره‌ی بی‌دردسر و دائمی برای خلاص شدن از شر موهای ناحیه‌ی بیکینی و تناسلی است.

در مقایسه با الکترولیز ناحیه‌ی بیکینی:

لیزر بدون وارد کردن یک سوزن به پوست انجام می‌شود. لیزر به سطح پوست تابیده می‌شود و بدون هیچ گونه زخم یا سوراخی به عمق پوست نفوذ می‌کند. الکترولیز می‌تواند همه‌ی موهای ناحیه‌ را به صورت دائمی حذف کند ولی لیزر در هر دوره‌ی درمانی، ۷۰ تا ۹۰ درصد موها را به صورت دائمی حذف نمی‌کند. لیزر سریع‌تر است و می‌تواند کل ناحیه‌ی بیکینی را در ۶-۷ جلسه درمان کند ولی الکترولیز گاهی تا ۲ سال هم طول می‌کشد. هر جلسه‌ی لیزر موهای زائد بیکینی در حد چند دقیقه طول می‌کشد ولی الکترولیز بسیار طولانی‌تر است.

 

آیا لیزر بیکینی درد دارد ؟

ممکن است کمی درد تجربه کنید ولی آن قدر نیست که غیرقابل تحمل باشد. بیشتر مراجعین درد لیزر را مثل برخورد یک کش لاستیکی با پوست توصیف می‌کنند. بسیاری از مراجعین ما اصلاً هیچ دردی احساس نمی‌کنند و می‌گویند فقط کمی پوست‌شان سوزن سوزن می‌شود. به طور کلی کمتر از ۱ درصد مراجعین به کرم‌های بی‌حس کننده نیاز پیدا می‌کنند.

خطرات لیزر بیکینی چیست ؟

به هر حال تمامی روش‌های درمانی پزشکی زیبایی خطراتی دارند، ولی در مورد لیزر موهای زائد بیکینی خطرات و عوارض بسیار محدود هستند. لیزر می‌تواند باعث ایجاد زخم، سوختگی، تغییرات رنگ پوست و جوش زدن بشود. این خطرات تا حد زیادی به مهارت اپراتور بستگی دارد.

عوارض لیزر بیکینی

خبر خوب این است که اگر ناحیه‌ی لیزر شده در معرض آفتاب قرار نگیرد، تقریباً عوارض لیزر بیکینی به صفر می رسد. پس تا زمانی که بعد از لیزر به سولاریوم نروید و آفتاب نگیرید، احتمال خیلی زیاد دچار عارض نخواهید شد. همچنین باید بدانید که لیزر تقریباً هیچ عارضه‌ی بلند مدتی ندارد.

در مورد شایعه نازایی

بله ما هم در جریان شایعه‌ی نازایی در اثر لیزر موهای زائد ناحیه‌ی بیکینی هستیم. ولی باید بدانید که نور لیزر فقط چند میلی‌متر به پوست نفوذ می‌کند و اصلاً نزدیک به تخمدان‌ها نمی‌شود که بخواهد آسیبی وارد کند. پس اصلاً از این نظر نگران نباشید.

بهترین مرکز لیزر ناحیه بیکینی

حتماً در مورد مرکزی مورد نظرتان تحقیق کامل انجام بدهید. هرچند که لیزر روشی ایمن برای حذف دائمی موهای زائد است، ایمنی و کم عارضه بودن آن بستگی به این دارد که به دست چه کسی انجام بشود.

معمولاً لیزر را اپراتور انجام می‌دهد ولی پزشک متخصص باید بر روند کلی نظارت داشته و در آن مرکز حضور داشته باشد. البته در کلینیک خانه سفید به درخواست شما لیزر توسط پزشک متخصص پوست و مو هم انجام می شود. تمامی اپراتورهای لیزر در کلینیک خانه سفید مدارک، تخصص و مهارت لازم برای انجام این کار را دارند. همچنین پزشکان متخصص ما در کلینیک حضور دارند و به طور مداوم بر فعالیت‌های لیزر نظارت می‌کنند. برای همین است که توانسته‌ایم رضایت حداکثری همه‌ی مراجعین خود را جلب کنیم و جزو یکی از بهترین مراکز لیزر موهای زائد در تهران به حساب بیاییم.

لیزر موهای زائد صورت

ناحیه‌ی صورت یکی از مناطق حساس بدن است که می‌توانیم موهای زائدش را با لیزر به شکلی ایمن حذف کنیم. البته موهای زیر ابرو را نمی‌توان لیزر کرد زیرا خطر آسیب دیدن چشم وجود دارد ولی موهای بین دو ابرو را می‌توانیم با لیزر به شکل موثری حذف کنیم.

با توجه به این که تیغ زدن برای خانم‌ها توصیه نمی‌شود و بند انداختن و وکس می‌تواند باعث افزایش ضخامت و تراکم موهای زائد شود، لیزر کردن این موها بهترین انتخاب شماست.

 

در مقایسه با سایر روش‌ها

لیزر بهترین روش حذف موهای زائد صورت است چرا که تیغ می‌تواند زخم‌هایی دائمی روی صورت شما به جا بگذارد و باید هر ۳-۴ روز یکبار صورت خود را اصلاح کنید. بند انداختن، وکس و برداشتن موها با موچین، می‌توانند با افزایش خونرسانی به پوست باعث افزایش موهای زائد شوند. پس بهترین راه برای حذف دائمی و بی‌خطر موهای زائد صوتر، لیزر کردن است.

برای خانم‌هایی که تنبلی تخمدان دارند

موهای زائد صورت برای خانم‌هایی که از تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) رنج می‌برند یک مشکلی اساسی است. موهای زائد صورت در این بیماری ضخیم و زیاد می‌شوند. بازهم وکس، موچین و بند انداختن راهکارهای مناسبی نیستند چون باعث ضخیم شدن و زیاد شدن موهای زائد می‌شوند. هرچند که لیزر موهای زائد برای خانم‌های دچار تنبلی تخمدان به اندازه‌ی سایر خانم‌ها موثر نیست، ولی می‌تواند کمک چشمگیری به کاهش موهای صورت بکند.

تعداد جلسات

لیزر موهای زائد صورت بسیار سریع انجام می‌شود و شاید ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان ببرد ولی موهای صورت (مثل موهای دست) بسیار سرسخت هستند و به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند. معمولاً برای حذف موثر موهای صورت به ۶ تا ۱۲ جلسه لیزر با فواصل ۲ تا ۴ هفته‌ای نیاز هست.

درد لیزر صورت

میزان درد لیزر بشتر از هر چیز به محل و آستانه‌ی تحمل شما بستگی دارد. به طور کلی لیزر نواحی پایینی صورت، نواحی جلوی گوش و پشت لب دردی ندارند. ممکن است لیزر پیشانی در دفعات اول کمی دردناک باشد ولی در جلسات بعدی کمتر می‌شود. برای کسانی که درد زیادی احساس می‌کنند می‌توانیم از کرم‌های بی‌حس کننده یا داروهای ضد درد استفاده کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت درما پلاس مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: لیزر موهای زائد , لیزر بیکینی , درماپلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی

رشد موهای زائد با شروع نوجوانی آغاز شده و ممکن است باعث کاهش اعتمادبه‌نفس افراد شود. اعتمادبه‌نفس در این سنین بسیار مهم است و رضایت از ویژگی‌های ظاهری می‌تواند یکی از عوامل افزایش اعتمادبه‌نفس در آن‌ها باشد. از بین بردن موهای زائد را می‌توان یکی از عوامل موثر در افزایش زیبایی ظاهری نوجوانان دانست. به همین دلیل افراد معمولا از ابتدای دوران نوجوانی به دنبال روشی مطمئن برای از بین بردن موهای زائد می‌گردند.

از دیدگاه علمی لیزر مو از سن 14 سالگی به بعد مجاز است. در واقع متخصصان معتقدند که لیزر مو باید پس از رسیدن به سن بلوغ و به تعادل رسیدن هورمون‌ها انجام شود. به‌عنوان‌مثال درباره دختران نوجوان این کار بهتر است بعد از قاعدگی انجام گیرد. چراکه در دختران پس از شروع قاعدگی هورمون‌ها تعادل پیدا می‌کنند و مشکلی برای تخمدان‌های آن‌ها ایجاد نخواهد شد.

ازآنجایی‌که هورمون‌ها در دوره نوجوانی هنوز به تعادل و پایداری نرسیده‌اند، استفاده از این روش ممکن است چندان موثر نباشد. درواقع این عامل احتمال برگشت موهای زائد را بالا ببرد. در نتیجه ممکن است جلسات لیزر تکرار شده و در نتیجه هزینه‌ لیزر مو را افزایش پیدا کند. بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که نوجوانان تا سنین 17 تا 19 سالگی دست نگه داشته و پس‌ازآن برای لیزر مو اقدام کنند. در این سنین هورمون‌ها پایدار شده و اثرات لیزر طولانی‌تر خواهد بود.

به‌جز محدوده سنی، نکات دیگری وجود دارد که یک نوجوان هنگام مراجعه به مرکز لیزر باید در نظر داشته باشد. برخی از این نکات را در ادامه بیان می‌کنیم.

  • نوجوانان باید بدانند که لیزر موهای زائد ممکن است با درد یا ناراحتی همراه باشد. بنابراین باید خود را برای تحمل این درد آماده کنند.
  • نوجوان باید بتواند جلسات را به‌صورت مرتب شرکت کند تا نتیجه مناسبی بگیرد.
  • فرد باید بتواند به درستی مراقبت‌های پیش و پس‌ازآنجام لیزر را انجام دهد. برخی از این مراقبت‌ها شامل محدود کردن برخی فعالیت‌ها یا دوری از نور خورشید می‌شود.

برای لیزر مو از چه سنی باید اقدام کرد؟

استفاده از لیزر موهای زائد یکی از روش‌های ایمن و کاربردی رفع موهای زائد است که در سال‌های اخیر استفاده از آن گسترش پیدا کرده است. به دلیل همین ایمنی استفاده از این روش در میان گروه‌های سنی مختلف رواج پیدا کرده است. فرقی نمی‌کند که شما قصد داشته باشید موهای زائد کدام قسمت از بدن را از بین ببرید. این روش همواره می‌تواند موثر باشد.

استفاده از لیزر مو برای از بین بردن موهای زائد روشی مطمئن و ایمن است. این روش را می‌توان برای همه افراد در همه سنین مناسب دانست. دخترها و پسرهای نوجوان یا بزرگ‌سالان می‌توانند از این روش برای از بین بردن موهای زائد استفاده کنند. این روش را می‌توان هم برای افراد مشهور و هم برای افراد معمولی که به دنبال زیباتر شدن ظاهر خود هستند بسیار مناسب است.

نکته مهم در خصوص استفاده از لیزر تخصص و تجربه پزشک هنگام استفاده است. اگر پزشک متخصص در این خصوص تجربه و مهارت کافی داشته باشد، جای هیچ‌گونه نگرانی برای نوجوانان وجود ندارد. مراکز معتبر لیزر معمولا لیزر مو برای نوجوانان با سنین کمتر از 18 سال را تنها به شرط داشتن رضایت‌نامه والدین می‌پذیرند. درواقع پزشک مرکز پیش از شروع جلسات لیزر با والدین و نوجوان صحبت کرده و همه نکات لازم را به آن‌ها توضیح می‌دهد. در نهایت این والدین هستند که تصمیم می‌گیرند لیزر مو برای فرزندشان مناسب است یا نه.

 

از نظر عوارض جانبی تفاوتی میان لیزر موی نوجوانان و بزرگ‌سالان وجود ندارد. در صورتی که هریک از این گروه‌ها مراقبت‌های پیش و پس از لیزر را با دقت رعایت کنند، عوارض جانبی چندانی برای هیچ‌کدام ایجاد نخواهد شد. در بعضی موارد نادر ممکن است برخی عوارض جانبی خاص ایجاد شود. به همین دلیل پزشک باید پیش از آغاز عمل نوجوان را به طور کامل معاینه کرده و والدینتان را آگاه کنند. این کار باعث می‌شود که آن‌ها با آگاهی کامل رضایت‌نامه را امضا کنند.

ممکن است والدین تصور کنند که استفاده از روش‌های سنتی برای نوجوانان مناسب‌تر است. والدین معمولا در خصوص استفاده از روش‌هایی نظیر شیو، کرم‌های موبر، بند انداختن یا اپیلاسیون نگرانی‌های کمتری دارند. چراکه معتقدند این روش‌ها عوارض جانبی نداشته و بنابراین نگران‌کننده نیستند. اما باید بدانید که هریک از این روش‌ها می‌تواند خطرات و دردسرهای خود را داشته باشد. همچنین درد این روش‌ها معمولا بسیار زیاد بوده و در برخی موارد باعث ضخیم‌تر شدن موهای زائد خواهد شد.

استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد روشی بسیار ایمن است. نور لیزر تنها در لایه اول پوست نفوذ کرده و فولیکول‌های مو را از بین می‌برد. این نور به لایه‌های دیگر پوست نفوذ نمی‌کند. بنابراین خطری متوجه پوست شما نخواهد بود. این لیزر دارای انرژی غیر یونیزه است. بنابراین نگرانی در خصوص سرطان‌زا بودن لیزر نیز وجود نخواهد داشت.

آیا در خصوص استفاده از لیزر محدودیتی برای نوجوانان وجود دارد؟

لیزر موهای زائد را می‌توان یکی از به‌روزترین و کاربردی‌ترین دستگاه‌ها برای حذف موهای زائد دانست. استفاده از این دستگاه از نظر سنی محدودیتی ندارد. اما پزشکان متخصص استفاده از آن را برای افراد زیر 13 سال چندان مناسب نمی‌دانند. چراکه این افراد به تازگی وارد سنین نوجوانی شده‌اند و رشد موهای زائد آن‌ها در آینده بیشتر خواهد شد.

اگر صاحب فرزندی با سنین زیر 16 سال هستید که به دلایل مشکلات هورمونی با دیگر مشکلات موهای زائد فراوانی دارد، حتما برای لیزر مو با متخصص مشورت کنید. متخصص در جلسات مشاوره همه توصیه‌های لازم را بیان کرده و اگر این روش مشکل یا عارضه‌ای برای فرزند شما ایجاد کند، آن را به شما خواهد گفت. مشکلات این روش در مواردی نادر ایجاد خواهد شد. بنابراین نمی‌توان محدودیت یا خطر خاصی را هنگام لیزر مو متوجه نوجوانان دانست.

متخصصان بیشتر به دلیل عدم پایداری هورمون‌ها در دوران نوجوانی توصیه می‌کنند که درمان با این روش را از سنین بالاتر آغاز کنید. در مورد دختران نوجوان نیز توصیه می‌کنند که از این روش را به پس از شروع قاعدگی موکول کنند. چراکه در این صورت رشد موهای زائد در سنین نوجوانی همچنان ادامه داشته و ممکن است پس از تکمیل جلسات لیزر مجددا رشد موها برگردد.

 

نکته مهم : این روش باید حتما توسط متخصص صورت گیرد تا کاملا ایمن و بدون اشکال انجام شود. لیزر مو کاملا ایمن بوده و برای نوجوانان عوارض جانبی خاصی ایجاد نمی‌کند. از اصلی‌ترین عوارض جانبی این روش چه برای بزرگسالان و چه برای نوجوانان می‌توان به قرمز شدن یا تغییر رنگ پوست و ایجاد تورم یا التهاب اشاره کرد.

لیزر موهای زائد برای افراد زیر 12 سال روشی مناسب است. استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد ممکن است با کمی درد و ناراحتی همراه باشد. یکی از مشکلات اصلی نوجوانان این است که ممکن است آستانه تحمل درد آن‌ها چندان بالا نبوده و در نتیجه در جلسات لیزر با مشکل مواجه شوند. همچنین عوارض جانبی این روش می‌تواند کمی برای آن‌ها تحمل ناپذیر باشد. ضمن اینکه طولانی شدن جلسات درمان یا نیاز به حضور منظم در جلسات لیزر می‌تواند حوصله نوجوانان را سر ببرد.

پزشک متخصص معمولا برای کاهش درد و ناراحتی لیزر مو در طول جلسات از کرم‌های بی‌حس‌کننده استفاده می‌کند. اما بر اساس تجربه متخصصان نوجوانان بالای 16 سال تحمل بالاتری داشته و به راحتی می‌توانند عوارض یا دردهای این روش را تحمل کنند. بنابراین بهتر است برای افراد زیر این سن از روش‌های دیگری نظیر اپیلاسیون برای از بین بردن موهای زائد اقدام کرد.

آیا نور لیزر خطری برای نوجوانان ایجاد خواهد کرد؟

پیش‌تر گفتیم که نور لیزر نمی‌تواند از لایه دوم پوست عبور کند و در لایه اول فولیکول‌های مو را از بین می‌برد. ممکن است این موضوع باعث ایجاد نگرانی‌های در خصوص خطرات این روش برای نوجوانان شود. اما متخصصان این روش را کاملا ایمن دانسته و استفاده از آن را در هیچ ناحیه‌ای از بدن نوجوانان خطرناک نمی‌دانند. علت اصلی مخالفت با این روش برای نوجوانان کم سن و سال عدم تعادل در هورمون‌های آن‌ها و بالا رفتن ریسک برگشت موهای زائد است. به همین دلیل توصیه می‌شود که پس از 18 سالگی برای استفاده از این روش اقدام کنید.

آن چیزی که بیشتر از سن برای تعیین مناسب بودن یا نبودن لیزر مو اهمیت دارد، رنگ مو و نوع پوست بیمار است. این عوامل در تعیین نوع دستگاه تاثیر زیادی دارد. متخصصان علاوه بر از بین بردن موهای زائد، لیزر موهای زائد را برای از بین بردن جوش و آکنه نیز مناسب می‌دانند. ضمن اینکه از این روش می‌توان برای حذف رنگ تتو استفاده کرد.

لیزر مو در دوران پیری

یکی از مهم‌ترین نکات برای مناسب بودن لیزر موهای زائد برای افراد رنگ پوست و موی افراد است. درواقع استفاده از لیزر برای افرادی مناسب است که موهای آن‌ها هنوز رنگ‌دانه‌های خود را به طور کامل از دست نداده است. بنابراین این روش برای افراد دارای موهای تیره بسیار مناسب بوده و برای افرادی با موها سفید یا خاکستری مناسب نخواهد بود.

نکته مهم این است که برای استفاده از لیزر مو نیازی نیست که موهای شما همگی تیره باشند. افراد بالای 60 سال که در میان موهایشان هنوز هم موهای تیره پیدا می‌شود نیز می‌توانند از این نوع لیزر استفاده کنند. البته در این افراد لیزر الکس روی موهای سفید و خاکستری تاثیری نداشته و تنها موهای تیره‌تر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

آیا خانم‌های مسن می‌توانند از لیزر مو استفاده کنند؟

خوشبختانه لیزر موهای زائد دارای محدودیت برای حداکثر سن مراجعه‌کننده نیست. افراد در سنین مختلف می‌توانند برای این کار اقدام کرده و از نتایج آن نیز لذت ببرند. احتمالا برای زنانی که وارد دوره پیری شده و از 60 سالگی عبور می‌کنند، تیره و ضخیم شدن موهای زائد به‌خصوص در ناحیه صورت است. هرچند این موها معمولا در اثر تغییرات هورمونی ایجاد می‌شوند اما جای هیچ نگرانی نیست. لیزر مو می‌تواند روشی مطمئن و دائمی برای از بین بردن موهای زائد در سنین بالاتر از 60 سال باشد.

توصیه ما به خانم‌های بالای 60 سال این است که از روش‌هایی نظیر شیو کردن استفاده نکنند. چراکه خود این روش نیز موها را ضخیم‌تر کرده و این موضوع برای شما چندان خوشایند نخواهد بود. نکته دیگر اینکه استفاده از موچین نیز چندان کاربردی و مناسب نیست. ضمن اینکه این روش با درد بسیاری نیز همراه است.

با توجه به موارد مطرح شده یکی از مناسب‌ترین روش‌ها برای از بین بردن موهای زائد برای خانم‌های مسن بالای 60 سال استفاده از لیزر مو است. این روش می‌تواند موهای زائد را برای مدتی طولانی از بین ببرد و اعتمادبه‌نفس را دوباره به آن‌ها هدیه دهد. به‌علاوه عوارض این روش نسبت به روش‌های دیگر بسیار کمتر بوده و خطری هم برای این افراد ندارد.

آیا لیزر مو برای آقایان مسن نیز مناسب است؟

آقایان نیز می‌توانند با استفاده از این روش کم‌خطر موهای زائد خود را از بین ببرند. در سنین بالا معمولا رشد بیش‌ازحد موهای گوش، بینی، ابرو و کمر برای آقایان ناراحت‌کننده است. به همین دلیل از روش‌هایی نظیر وکس یا تیغ زدن برای از بین بردن آن‌ها استفاده می‌کنند. اثرات این روش‌ها موقت بوده و پس از مدت بسیار کوتاهی باید آن‌ها را مجددا تکرار کنید. اما لیزر مو روشی دائمی و کم دردسر است.

علت اصلی رشد بیش‌ازحد موهای زائد در نواحی مختلف بدن آقایان هنوز مشخص نیست. اما دانشمندان معتقدند این امر به دلیل افزایش هورمون تستسترون در مردان است که باعث می‌شود رشد طولی موها بیشتر از گذشته شود. اگر بخواهیم کمی علمی‌تر موضوع را بررسی کنیم، باید بگوییم که رشد موهای بدن دارای سه مرحله آناژن، کاتاژن و تلوژن است. در مرحله آناژن موها رشد طولی داشته و بلند می‌شوند. در مرحله کاتاژن رشد طولی موها متوقف شده و موها برای مدتی طولانی در همان اندازه باقی می‌مانند. در مرحله تلوژن نیز موها کم‌کم شروع به ریختن می‌کنند.

افزایش سن در آقایان و در نتیجه آن افزایش هورمون تستسترون تمایل موها را به باقی ماندن در مرحله آناژن بالا می‌برد. به همین دلیل رشد طولی آن‌ها در نواحی بینی، گوش و ابرو بیش از گذشته خواهد بود. البته این موضوع را نمی‌توان علت رشد بیش‌ازحد موها در مردان مسن دانست. اما مسئله اینجا است که چگونه می‌توان این موها را از بین برد یا از رشد آن‌ها جلوگیری کرد؟

برای افرادی که به این موضوع اهمیت می‌دهند جای هیچ نگرانی نیست. دستگاه‌های جدید لیزر مو نظیر دستگاه دکا یا لیزر کندلا می‌تواند موها را به طور کامل از بین ببرد. البته برای استفاده از این دستگاه یک شرط وجود دارد و آن این است که موها به طور کامل سفید نشده باشند.

برای اطلاعات بیشتر به سایت درما پلاس مراجعه کنید.

 



:: برچسب‌ها: لیزر موهای زائد , لیزر بیکینی , درما پلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 بهمن 1399 | نظرات ()